Selecteer een pagina

Het verhaal van
Tekstbureau Coco

Het verhaal van Tekstbureau Coco

Een krachtige tekst voor, met én over jou

Voor wie geen tijd, inspiratie of zin heeft om teksten te schrijven, is een freelance tekstschrijver jouw go-to partner. Ik heb er namelijk wel de tijd en passie voor! Als tekstschrijver verdiep ik mij in jouw bedrijf om vervolgens jouw verhaal te vertellen in de tone of voice die de doelgroep aanspreekt. Ik vervorm moeilijke woorden naar een makkelijke tekst, maak van simpele woorden iets creatiefs of ik schrijf een compleet nieuwe tekst. Wat jij ook nodig hebt, je krijgt hoe dan ook een tekst die geheel aansluit op jouw wensen en past bij jouw bedrijf en producten of diensten.

We kennen elkaar misschien nog niet, maar wij zullen het goed met elkaar kunnen vinden als jij:

  • jouw merk een boost wil geven;
  • met de juiste woorden jouw doelgroep wil bereiken;
  • een hogere positie wil in de zoekresultaten;
  • jouw ideeën wil omzetten naar een helder verhaal.

Ondertussen heb ik al heel wat ervaring opgedaan en heb ik met verschillende klanten, van ambitieuze starters tot aan grote bedrijven, succesvolle projecten mogen realiseren. Hoe ik te werk ga, is niet altijd op dezelfde manier. Mijn ervaring is namelijk dat elk mens, elk bedrijf en elke hulpvraag anders is. Voor de ene klant kan ik mijn creativiteit de vrije loop laten, terwijl de ander een eenvoudige en informatieve tekst wil hebben. Toch is er één ding waarin mijn klanten niet van elkaar verschillen: iedereen erkent de kracht van heldere taal!

Waarbij kan ik jou helpen? Laat het mij weten en dan creëren wij samen krachtige tekstuele content voor jouw website of offline media.

Ik houd van schrijven, duh

Ik ben een freelance tekstschrijver uit Lelystad en ik schrijf veel, heel veel. Noem het een uit de hand gelopen hobby, schrijven is gewoon mijn ding. Op freelance basis teksten schrijven, was dan ook een meer dan logische stap die ik nam in 2017. Tekstbureau Coco werd toen een feit. 

Ondernemen vind ik geweldig en ik haal dan ook veel energie uit het werk dat ik doe met Tekstbureau Coco. Naast het werken als freelance tekstschrijver doe ik uiteraard nog meer. Ik ben mede-oprichter van de fitness kledinglijn Wolftech Gymwear en ik houd van reizen, lekker eten en Netflix (beste-uitvinding-ever). 

Meer van mij weten? Laat wat van je horen!

Hiervoor zet je Tekstbureau Coco in:

SEO Teksten
Optimaliseer jouw webtekst om beter online vindbaar te zijn.
Tekstschrijven & Copywriten
Een tekst voor alle online en offline media (website, persbericht etc.).

Corrigeren & Redigeren
Een laatste spellingcheck of aanpassingen van de zinsopbouw.

Vertalingen
Vertalingen van de Engelse, Franse en Arabische taal.
Website laten maken
Een volledige website, inclusief tekst. Het complete pakket!

Mag ik jouw teksten schrijven?

Ik doe het graag voor je! Plan een vrijblijvende afspraak in en dan bespreken we de mogelijkheden. Neem contact met mij op of laat jouw gegevens achter via het contactformulier.

Telefoon

© 2020 Tekstbureau Coco | Contact | Terug naar boven | KvK 70209405